perjantai 21. toukokuuta 2010

Kevät on ihanaa :)

Vaikka tänäänki vähän kyyneleitä jouduin kuivailemaan, mieli parani iltaa kohden niin, että nyt tuntuu taas tosi kivalta. Päivästä jäi mukavat muistot. Aivan ihanaa on ollu olla ulkona! Ihmiset ovat nousseet talvipesistään ja pihoilla näkyy haravoijia ja puistoissakin on porukkaa. Hauskaa!

Aarni, meidän hymypoika <3


Otso sai tänään postissa yllätyksiä. Ämmi lähetti sandaalit ja mie olin tilannut Odelle aurinkolasit. Samalla piti shoppailla muutakin, kun "samoilla postikuluilla tulee niin tulee halvemmaksi kun tilaa muutakin" Vaikka ei se ihan niin taida olla. Mutta yksi ostos oli pottatarra :D Se on potan pohjaan kiinnitettävä tarra joka näyttää mustalta, mutta sitten kun pottaan tulee pissa, siitä paljastuu kuvio. Ja sitä voi sitten ihastella ja ihmetellä :)


Tässä päivän ihanin valokuva. Otso heräsi päiväunilta ja nostin Aarnin siihen viereen. Siinä ne ihanuudet köllöttvät vierekkäin. Ne on niin suloisia ettei mitään rajaa, vaikka niin varmaan jokaise äidin mielestä omat lapset. Niinhän sen pitää ollakin.


Ja vaikka välillä onkin tällaista, silti nautin NIIIIIN paljon lasten kanssa olemisesta. Ja tässähän Otso vain selvästi näyttää mitä mieltä on :D


Illalla käytiin kävelyllä ja katsomassa tulvaa. Tänä vuonna vältyttäneen onneksi vahingoilta. jonkun verran vesi on kuitenkin noussut, tästäkin pitäisi olla kulku sadan metrin päässä olevalle kodalle. Meidän ensitreffipaikalle :) Ja näkyypä hjyvin meidän rataskaravaanitkin, joiden kanssa täällä liikuskellaan. On kyllä kätevät!Kotimatkalla nähtiin tuttavaperhe pihalla ja juututtiin siihen. Otso ihasteli ötököitä maassa mahallaan "ÖTÖ ÖTÖ ÖTÖ!" ja työnteli Linnean nukenrattaita niin että sai juosta perään kun meinasi karata. Ja hyppi. Linnea on Otsoa muutaman viikon nuorempi. aika söpö pariskunta :)Otso antaa tyylinäytteen miten mopo sanoo ja peruuttaa samalla omaansa. Voi noita poikia :)


Tällaista tänään. Ja tällaista tontilla. Sedät siellä tekevät talolle sokkelia. Miikakin pääsi Otson kanssa rautakauppaan kun niille piti viedä sinne vesiletkua ja jotain liittimiä. Sinne se meidän torppa valmistuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti