maanantai 12. lokakuuta 2009

Vieraita ja juhlaa!

Viime viikon loppuosa meni kaikenlaisissa hommissa. Torstaina oli heti töiden jälkeen koulutus, joten iskä haki Otson hoidosta. Perjantai-iltana lähetin isukin kauppaan ja sen reissun jälkeen tein meille pizzaa ja pakastimeen Otsolle reilun satsin kahdesorttista ruokaa, joita on sieltä sitten kätevä ottaa ja lämmittää. Onneksi se syö nykyään kaikkea, mielellään ja paljon. Ja kakkupohjan tein sunnuntain kemuihin. Suosikkiohje johon tulee kuumaa vettä, onnistuu aina paitsi kerran kesällä, mutta siitä syytän vuokaa.

Lauantaina mie lähdin käymään ostosreissulla Haaparannan Ikeassa ja muissa kaupoissa. Kovin ihmeellistä ostettavaa ei ollut, mutta aika kului hyvin nopeasti ja oli piristävää! Hieman menoa haittasi se, että oksensin taas aamulla aamupalat kotona lähtiessä ja Ikean ihanat köttbullarit sitten sinne vessaan. Tyhjällä vatsalla kauppoja valloittamaan... Örgh. Milloin tämä loppuu. Onkohan siellä masussa taas poika oksettamassa?

Ostin Odessiiville nimpparilahjaksi pienen sinisen tuolin. Poitsu sai myös uuden lelulaatikon ja talvirukkaset. Ostin meille myös rikkaimurin, jospa sillä tulisi aina otettua keittiössä Otson jätökset lattialta kun tuntuu ettei jaksa aina isoa imuria kaivaa joka aterian jälkeen esille. Iskä oli päivän Otson kanssa, olivat mm. syöneet ja leikkineet pahvilaatikolla. Näin kuului ainakin iltaraportti.Isukki lähti iltasella pilkkireissulle ja Otso siirtyi Ullan huomaan. Nukkumaanmenon aikoihin Omppu-kummi saapui Artonsa kanssa tänne syysloman viettoon ja mie tulin kymmenen aikaan kotiin. Pääsin iltapalapöytään, jossa oli ihanaa piirakkaa ja teetä. Ei hassumpi päivä.

Sunnuntai oli iskän ja Otson juhlapäivä. Kumpikaan ei ehkä tiennyt sitä vielä aamulla. Iskälle juhlat koittivat hieman ennen puoltapäivää, kun pilkkiin tarttui ennätyssiika. Yli kahen kilon siika!!! Tässä siitä kuva :) Aikamoinen jötikkä.Ja juttua reissusta on täällä!

Otsolla juhlapäivä (nimipäivä) alkoi heti aamusta, mutta eipä se sitä tajunnut. Käytiin ulkoilemassa ja kun saatiin Otso unille, alettiin Ompun kanssa leipoa ja valmistella lastenjuhlia. Puoli viiden aikaan alkoi tupa täyttyä äideistä ja lapsista. Otso kiljui posket punaisena ja tykkäsi menosta (sekä herkuista)Nyt on sitten taas alkanu uusi viikko ja hyvin on alkanu. Päästiin nyt illalla Miikan kanssa kahestaan saunan ja sillä aikaa lapsenhoitopalvelu Omppu & Arto syöttivät Otsolle iltapalan, kylvettivät ja nukuttivat. Oujee :) Nyt odotellaan että ne tulevat saunasta, jos sitä sitten vaikka iltateen lomassa jonkun lautapelin pelaisi.

Tänään tuli ämmiltäkin paketti postissa. Söpö nallehattu. Sovitettiin sitä, Otsokin piti lakista ja yritti laittaa sitä itsekin päähän, mutta enemmän kiinnosti suosikkikaappi, kattilat. Sille kaapille Otsolla on lupa mennä :)

2 kommenttia:

  1. Ihan ku Kasimir! Kun jouluaattonakin jätti lahjat avaamatta ja meni kattilakaapille :)

    VastaaPoista
  2. Sinulle on jotain blogissamme.

    VastaaPoista