tiistai 17. huhtikuuta 2012

Aarni 2 vuotta!

Tässäpä vielä ennen pääsiäiskuulumisia Aarnin synttärimuistiinpanot.

Lauantaina 24.3. tuli täyteen 2 vuotta siitä, kun Aarni Lauri Mikael tähän maailmaan tulla tupsahti. Aarni syntyi aamuyöllä, joten tänä juhlaaamuna sängystä nousi jo virallisestikin kaksivuotias pellavapää.

Aarni syntymäpäivän aamuna


Ämmi meinasi ensin, että antaa Aarnille synttärilahjan sitten, kun tulee pääsiäisenä, mutta tulikin viime hetkellä katumapäälle ja päätti laittaa paketin matkaan. Se körryytteli halki Suomen ja ehti parahiksi synttäreiden aattona iltasella Kittilään. Aamulla annettiin paketti sankarille. Sieltä paljastui kävelevä ja haukkuva koira!


Otsoa meinasi vähän alkaa harmittamaan, kun Aarni olikin tällä kertaa keskipisteessä ja sai paketteja. "Mie vähän lainaan, anna mie katon, mieki saan sitte leikkiä sillä" -sanoja kuului harvinaisen monta kertaa päivän aikana...

Seurakunta järjesti samaisena päivänä NAPPULAHIIHDOT ja lähdimme sinne koko porukalla. Viime vuonnakin tapahtuma oli TOSI kiva ja ilma suosi. Niin nytkin! Viime vuonna vain Otso osallistui, mutta nyt Aarnikin sai lapun rintaansa.Kaikki näytti hyvältä, mutta juuri ennen lähtöä Aarni sai raivarin eikä olisikaan halunnut lähteä ladulle. Hän vain yritti avata suksia ja kun sai ne auki, konttasi kirkon aidan luo, hanki kestikin hyvin hänen konttaamisen.Ei varmaankaan edes tarvitse sanoa, että huutokonsertin säestyksellä tapahtui tämä episodi. Yritin houkutella AArnia tuloksettomasti... Päätin, että vielä kerran kokeilen ja harpoin Aarnin luo pitkin lumihankea reisiä myöten uponneena. Nappasin pojan mukaan, laitoin sukset kiinnija iskin ladulle juuri viimeisellä mahdollisella hetkellä. Ja uskomatonta, mutta Aarni lähti kuin lähtikin hiihtämään! JA hiihti koko kierroksen! Kannatti yrittää :)


P.S. AArni halusi itse välttämättä tuon heijastinliivin päällensä. Sitä en jaksanut alkaa tappelemaan.

Otso startissa


Otson mitalikokoelma karttui, Aarnikin sai omansa.


Hiihtojen jälkeen seurakunta tarjosi vielä ruokaa. Loistava palvelu, pääsimme kylläisinä valmistelemaan Aarnin juhlia kotiin.

"Joko saa syödä?"


Vihdopin vieraitakin alkoi virrata. Paljon mukavia vieraita ja tulihan niitä pakettejakin...

Hahaa, mitähän täältä paljastuu?

...entä täältä?


Aarni sai lahjaksi ainakin koirakirjan, kellopelin, dinosauruksia, puuhapetesiirtokuvia, duploja monta pakettia, Myyräkirjan, Salama McQueen -paidan, muovailuvahaa ja muumiastioita.

Puuuh!

PUUUUH!

Synttärivieraita


Jatkoimme juhlintaa vielä seuraavana päivänä, koska lauantain juhlallisuuden jäivät lyhyiksi hiihtokilpailujen takia. Kynttilöiden puhaltamiseen jäi vieläkin treenattavaa. Puhallusvoima oli ihan hyvä, suuntaus hankalaa. Äidin apua tarvittiin, mutta kynttilät saatiin sammuksiin.
Synttärit vol.2, taas puhalletaan!

Vieläkin vaatii harjoitusta tämä homma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti