keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Joulupukkia tapaamassa

Tänään olin poikien kanssa partion joulujuhlassa ja sinne tuli myös joulupukki! Otso oli aiemmin miettinyt joulusta, että hän ei uskalla mennä joulupukin syliin, Aarni voi mennä! Olen yrittänyt puhua, että kyllä sinäkin varmaan uskallat. No, nyt sitten joulupukki tuli ja olihan ihmeellistä. Kun joulupukki kysyi, uskaltaako joku lapsista tulla syliin istumaan, Otso ampaisi sinne rakettina. Pukki ei ensin meinannut huomata Otsoa, mutta Otso meni ihan pukin eteen että varmasti huomaa. Samassa tietenkin Aarnikin lähti ja meni toiselle polvelle. Ei ollut kameraa mukana, harmi!!! Pukki tiesi Otson nimenkin ja tontut olivat kuulemma kertoneet, että kilttinä on oltu. Poikien silmät olivat lautasen kokoiset! Tänä iltana Otso harjoitteli vielä joulupukkilaulua. Enää 10 yötä!

2 kommenttia:

  1. Hyvä Otso! Hienosti laulettu illan viimeisillä voimilla!

    VastaaPoista
  2. Kyllä Otso tietää, että nyt kannattaa laittaa kaikki peliin. Ties vaikka Joulupukki muistaisikin kilttinä ollutta Otsoa ja tietysti myös pikkuveljeä.
    Vaikka tuo Joulupukki onkin yksi maailman vanhimmista valeammattilaisista, niin työnantajilla on turha siitä suuttua ja ryhtyä rettelöimään.

    VastaaPoista