sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Joulukuulumiset!

Tässäpä meidän joulukuulumiset kuvavoittoisena, sillä nukkumaan pitää joutua. Ollaan oltu ihan lomarytmissä, Otsokin on nukkunut monena aamuna kymmeneen! Mutta huomenna asiaan tulee muutos, kun iskän pitää olla jo kello 8 hammaslääkärissä ja meidän kello 9 neuvolassa. Muut perheestä ovatkin jo untenmailla, mutta mie ajattelin pläsäyttää teille vielä muutamat kuvat maanantaiaamun (?) iloksi.

Heti alkuun meidän tämänvuotinen joulukorttikuva. Sata korttia omin kätösin askartelin, jos joku blogin lukijoista ei sellaista kuitenkaan saanut, niin tässäpä teillekin pikkutonttu esittelyssä.


Tiistaina ehdittiinkin paljon. Nyt olemme virallisesti tontin omistajia. Kittilän keskustann kupeessa Hillapolulla sijaitsevalta tontiltamme puuttuu enää talo :) Ehkä jo ensi jouluna tanssitaan kuusen ympärillä sellaisessa...
Otso ei pässyt kaupantakotilaisuuteen mukaan vaan nukkui päiväuniaan ja heräsi Nina-hoitajan ollessa täällä. Pian siitä sitten lähdettiinkin kohti Muoniota. Ja vähän liian vauhdikkaasti, sillä vaikka olin itseäni monta kertaa muistuttanut, että käy Valintatalossa matkalla hakemassa Ämmin & Äijän pakettilähetys, niin sinne se jäi ja Muoniossa muistettiin! Huh. Onneksi Malla-täti oli vielä aatonaattona käymässä Kittilässä ja varasuunnitelmakin oli, kuinka paketti Kätkäsuvantoon saadaan.

Tässä vielä kuvat maanantai-illalta kotoa, kun innostuin leipomaan suklaamuffinsseja ja Otso tuli tietenkin auttamaan, vaikka oli jo yöpuvussa nukkumaan käymässä.
Mummukkolassa olikin tällä kertaa jouluMÄNTY, jonka juurella Otso-tonttu istuskelee. Mukana uusi traktori. Sai sen minun työkaverilta, jonka luona menomatkalla vierailimme.


Äitin joulupojat :)


Otso jouluaterioi.


Tonttuserkut Lumi ja Lenni, joiden kanssa Otsolla sujuivat leikit aika kivasti, ja Lumi & Lennikin ottivat pikku-Otson ihanasti huomioon. Lumi varsinkin halaili Otsoa ja sanoi "Otso on ihana, minä haluan meillekin Otson" ja Lennikin antoi Otson lainailla lelujaan.


Otso pukin sylissä, kauaa ei kyllä viihtynyt, mutta edes kuvanoton verran :)


Pukki yritää ojentaa Otsolle lahjaa, mutta Otsoa pelottaa...


Sisältö kuitenkin kiinnosti: REKKA!


Miika oli onnellinen saamastaan kahvipannusta ja kuvautti itsensä pannun kyljessä.


Äiskän ja Otson lahjasaalista, rekkamies on jo jossain ajelemassa rekallaan.


Otso lohikäärme-yöpuvussaan. Otso on löytänyt myös kielensä, tällaisen ilmeen saa kun kysyy, "Missä Otson kieli on?"


Tänään sitten ennen lähtöä tuhottiin hieno piparkakkutalo. NAM!

2 kommenttia:

  1. Mukavalta näytti teidän joulunvietto. Joulumänty taisi olla sinulle(Kaisa)uusi tuttavuus, mutta ymmärtääkseni siellä pohjoisessa niitä käytetään joulupuuna yleisemminkin?? Ja nyt sie ja Otso olette jo ratsukadulla ja mie vielä täällä Salossa työmatkalla :( :( No, onneksi huomenna nähdään.. :)

    VastaaPoista
  2. oi onnea tontin omistajille! Ja tsemppiä jo valmiiks rakennusurakalle =)

    VastaaPoista