sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Menoa ja menoja

Pitänee taas loppuviikon kuulumiset päivittää. Keskiviikkona me ei paljon joudettu kotona olemaan. Pojat aloittavat aamut nykyään niin aikaisin, että ehtii vaikka mitä. Menimme jo kello 9 Pappilaan seurakunnan kerhoon (poikkeuksellisesti kyllä autolla, muuten ei olisi ehtinyt). Se on oikeastaan "perhepäivähoitajien kerho", mutta saa siellä muutkin käydä. Ajattelin että se on Otsolle kiva jotta näkee hoitotätinsä ja kaverinsa. Keskiviikkoisin olisi meidän lähelläkin kerho, mutta se on vasta klo 12-14 niin ajattelin ettei Otso jaksa olla kahteen asti hereillä niin mentiin jo aamusta kerhoilemaan. Kerhon jälkeen jäimme ulos ja Otso testaili uutta vanhaa kolmipyöräänsä, jolla se ei kyllä vielä yhtään osaa ajaa, polkea tai ohjata, mutta kyydissä on kiva istua ja mie yritän sitä kiskoa. Muutenkin ulkona riittää tekemistä: lätäköitä, lunta, hiekkaa ja lumivuoria :)


Ulkona aika vierähti ja kerhoon alkoi valua porukkaa. Mietin sitten että käväistään sielläkin kun se on tosiaan ihan meidän talon vieressä ja otin Odelle sinne ruuan mukaan. Loppujen lopuksi oltiinkmin siellä loppuun asti eikä ollu tosiaankaan hankalaa saada poitsua nukahtamaan. Boris oli taas nukkunut kerhon ajan ja huomasi hetkensä koittaneen :) Niinpä me sitten toisiamme tapitettiin kun isoveikka nukkui.


Päiväunien jälkeistä "heräilyä"


Illalla olisi ollut vielä kello 17 alkaen opettajien kevätrieha lähistöllä olevalla laavulla. ensin mietin että ei taideta kyllä enää jaksaa sinne, mutta kuitenkin tuntia myöhemmin huomasin lykkiväni karavaania pitkin Kittilän raittia. Siellä samalla laavulla on ollu miun ja Miikan ensitreffitkin. Boris pääsi ensimmäiselle laavuretkelle ja Otso sai makkaraa. sitä se hoki koko matkan. Makka makka makka :) ja oli siellä keekkakin.

Torstai otettiin sitte vähän rennommin. Äiti kävi päiväkodin kirppiksellä ja Boris kävi neliviikkois-neuvolassa. Todettiin että painoa oli tullu yli kilo syntymästä, pituutta kertynyt puoli senttiä vaille 60. Ihokin oli hyvässä kunnossa eikä tullu äiteelle mistään moitteita. Otdessiivi oli mukana, mutta ihan hyvin reissu silti meni. Mie kävin sitten illalla kirkkoneuvostossa. Boris käyttäytyi kokouksessa mallikelpoisesti ja Otso oli isukin kanssa kotona.

Perjantaina lauleltiin tietysti taas muskarissa ja ulkoiltiin sen jälkeen. Täällä oli viikonlopun kansanmusiikkitapahtuma Leksan kevätsoitot. Perjantaina oli ohjelmassa mm. paikallisen hauskan teatteriryhmän näytelmä. Kävin katsomassa sen Boriksen kanssa. Sitten toin poikasen kotiin yöunille ja lähdin naapurin kanssa vielä kuuntelemaan pelimannisoittoa. Kännykkä taskussa ja pyötä parkissa jos maitoa olisi tarvittu mutta ei tarvittu :) Isi selvisi ekasta parin tunnin keikasta kolmistaan poikien kanssa.

Ämmi lähetti erään paketin mukana pienet aurinkolasit. Niitä on Otson vaatimuksesta koko perhe sovittanut, ei tiedetä kenelle ne parhaiten passaavat. Pitää laittaa vielä minusta ja Miikastakin kuva tänne laseissa. Tässä kuitenkin Otso sirkiä ja mustat lasit sekä toppaliivi, joka tippui kaapista lattialle ja Otsohan siitä innostui. "Auto auto auto!!! Pää pää pää" eli päälle päälle päälle.

Boris lähdössä kulttuuririentoon (nukkui vaunuissa koko näytelmän)Lauantaina pikku Boris täytti kuukauden! Kävimme vielä katsomassa yhden konsertin Levillä. Boris ytykkäsi kansanmusiikista ja nautti siitä minun sylissä silmät kiinni, mutta taputusten ja taukojen kohdalla kurkkasi aina otsa kurtussa: mitä nyt?

Iltapäivällä Miikan veli Juho perheineen tuli meitä moikkaamaan. Saatiinpa hetkessä hyvä hulina aikaiseksi kun serkkukvartetti (tai oikeastaan kvintetti kun Boriskin on) pääsi irti. Andre 6v., Otso 1v., Tuomas 1v. ja Matias 1v. Aivan syötävän suloisia ovat nämä tummatukkaiset veljekset :) Ihania serkkuja Otsolla.Ja käykääpä muuten täältä taas katselemassa kun Otso kävi pari viikkoa sitten mummukkolassa isin kanssa: Mummukkolan blogi

Otsollahan on serkkuja jo viisi, kuudes syntyy pian. Kaikki ovat aika samanikäisiäkin, kyllä mummulassa riittää hulinaa parin vuoden päästä jos kaikki ovat siellä samaan aikaan.

Tässä on vielä Boriksesta kuukautiskuvia eiliseltä kuukausipäivältä. Nyt teelle ja nukkumaan, tänäänki Boris heräsi jo ennen kuutta...Ja on muuten Otsostakin pari kuvaa. Toisessa hänen omintakeinen nukkumisasentonsa joka on Miikan mukaan äidiltä peritty.4 kommenttia:

 1. Boris 1 kk on niiiiin suloinen! :) Ja Leevi nukkuu ihan samalla tavalla kuin Otso :D Naurattaa aina kun käy tuhisijaa vilkaisemassa :)

  VastaaPoista
 2. Voi että Boriskin näyttää jo isolta ja ihan eri oloiselta kuin pääsiäisenä! Ihanaa että kohta taas nähdään ja pääsen sylittelemään molempia poikia. Kiitos taas blogista, jonka ilmestmistä aina jo odotellaan!

  VastaaPoista
 3. Voi ku söpöä :)
  Tuli muuten mieleen, kun odotin Kasimiria, työnsin Kasperia rattaissa ja vedin Katariinaa, joka istui pyörässään, ylämäkeä ylös...hui kauhia! Nyt ei taitas jaksaa.

  VastaaPoista
 4. syötävän suloinen tuo teidän Boris vauva. Olen salamatkustajana täällä, eli käynyt kurkkimassa siun blogia aika ajoin, kun kerran tänne löysin:) vauvakuume vain kasvaa näitä lueskellessa:)

  -Juanita-

  VastaaPoista