sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Joulun odotusta

Onpa sitä kyllä itsekin ihan joulutunnelmissa kun lapset odottavat niin joulua. En tiedä, mitä Otsokaan joulusta enää muistaa, mutta ainakin tontut kurkkivat täällä tosi ahkerasti ja Otso tietää, että kilttinä pitää olla. Koti on puettu jouluun. Ämmi oli täällä ekana adventtiviikonloppuna ja ompelimme jopa jouluverhot :) Valoja on muutamaa sorttia erilaisissa kipoissa ja jokunen tonttunen. Ihan tarpeeksi joulutunnelman saavuttamiseksi.

Aarni on muuttanut isojen poikien sänkyyn! Pinnasänky on odottamassa palautusta, johan se 3,5 vuotta ehti meillä asustellakin. Vähän on Aarnia kai jännittänyt vielä uudessä sängyssä, ja illaksi on tarvinnut silittelijää viereen. Mutta eiköhän se siitä, ja hyvä kun ei tarvitse enää pelätä, kuka pinnasängystä lentää naamalleen kun kiipeillevät sinne mitä reittiä milloinkin.



Eikä meidän piukku Tiitiainenkään ole ihan pikkuinen. Otsoahan kutsuttiin aika ennen ristiäisiä Pikku Tiitiäiseksi. Siksi tuli ihan ikävä niitä aikoja ja herkistyin asiaa muistelemaan, kun eilen tämä Pikku Tiitiäinen oli nukahtanut nimikkokirja naamalleen.



Tänä viikonloppuna meillä on ollut taas ulkomaalaisvieraita. Viikkoon on mahtunut joulukorttiaskaretelua sekä muita tontun hommia, ulkoilua, pojilla myös yhden yön visiitti Kätkäsuvantoon. Tällä kertaa päivitys tässä, ensi kerralla enemmän. Nyt halusin vain laittaa tuon tiitiäiskuvan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti