tiistai 1. joulukuuta 2009

Viikonloppukuulumisia

Näin on vietetty mukava viikonloppu ämmin kanssa ja arkeenkin palattu. Otsolle on alkanut kovasti ilmaantua omaa tahtoa. Mutta silti se on aika suloisessa iässä. Kauheesti muistaa kaikkea ja oppii muistamaan jo muutamasta kerrasta. En muista olenki kertonut, mutta yksi huono esimerkki tästä on seuraava: Kun kävimme syyslomalla Lappeenrannassa lentokoneella, mietin että mihin laitan Otson tutin siksi aikaa kun se ei sitä tarttee. Kassiin, joka oli jaloissa, oli hankala kumartua. Taskuun sitä ei saanut kun istui turvavöissä. Istuimen tasku oli likainen. Niinpä keksi mielestäni hyvän idean ja laitoin sen kaula-aukosta paitani sisään.
Hyvä idea muuten, mutta Otso oppi sillä lentomatkalla, että tutti löytyy äidin paidan sisältä kun kaula-aukosta kaivaa. Siitä reissusta on jo yli kuukausi, mutta vieläkin se etdii tuttia usein sieltä. Vieraat ihmettelevät kun Otso alkaa kaivella jotain kaula-aukon sisältä :D

No mutta, nyt taidan jatkaa muita hommia, laitan tähän teille muutamia kuvia ja videoita viikonlopulta.

Ode ja ämmi musisoi


Otso ja Ämmi matkalla puistoon


Keinuminen oli kivaa!!!


Maanantaina Otso täytti 1v. 4kk! Odessiivi-ablatiivi kävi isukin kanssa kaupassa ja halusi kuulemma ostaa tuollaisen jättimäisen hedelmän jonka nimi oli pomelotti, pomelomeloni tai hunajapomelo. Iskä ei enää muista. Tällaisia ilmeitä meidän sankarilta saatiin.



Hammasesittely

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti